Ansøgning om stadeplads
På saltlageret

Saltlageret Street Food & Events søger kvalitetsbevidste kokke og kreative gastro-ildsjæle til at ansøge om en stadeplads på Saltlageret på Haderslev Havn. Er du vild med at lave mad og har du en passion for gastronomi, godt håndværk og lyst til at udvikle af din kreativitet i et Street Food køkken? Så har du muligheden for at leje en stand i vores Street Food hal. Om du har din egen Food Truck, eller vi skal bygge dit køkken op, er helt op til dig.

Vil du være en del af Saltlageret, Street Food & Events, med din unikke madbod, så tøv ikke med at sende en ansøgning.
Eller du kan vælge at ringe og booke et uforpligtende møde – eller noget helt tredje, sende os mail.

Der forekommer en række kriterier i den forbindelse.

prisniveau

Prisniveauet for maden på Saltlageret bliver sat individuelt af hver madbod. Men Saltlageret forbeholder sig retten til at opsætte nogle retningslinjer, som gælder for alle madboderne.

Hver madbod skal minimum have en ret til 50 kr. og hver madbod skal have en hovedret til under 100 kr. Hvert år kasseres der tusindvis at ton overskydende mad helt unødvendigt. Server derfor ikke for store portioner

Kvalitet

Det er essentielt at du som stadeholder anvender friske råvarer og fremstiller den mad du server fra bunden. Vi ser kvaliteten, som værende hjemmelavet mad, tilberedt uden brug af unødvendige halvfabrikata. Du kan med fordel anvende lokale råvarer, økologiske råvarer, råvarer der følger sæsonen eller bæredygtige råvarer, så længe du tager stilling. Din mad taler til alle sanser og god mad indtages med mere end bare munden. Det er derfor vigtigt at maden du server ikke bare smager fantastisk, men også præsenteres indbydende og lækkert for dine gæster.

Ansvar

Det er essentielt, at du som stadeholder forholder dig til og anvender så vidt det er muligt en bæredygtig tilgang i forbindelse med driften af din madbod. Saltlageret har besluttet at bryde op med engangsservice for at spare på unødvendige ressourcer. Derfor bliver der stillet genanvendeligt service/bestik til rådighed. Når gæsterne bestiller take-away er det et krav, at du vælger bæredygtige koncepter der ikke belaster miljøet mere end nødvendigt, dette ses gennem anvendelse af bæredygtigt to-go emballage.

Udsmykning

Vi sætter pris på madbodernes originale udtryk, ideer og autentiske design. Derfor skal udsmykning og pynt omkring madboden også tænkes ind. Det er vigtigt at madboden kommunikerer hvad der sælges og at gæsterne med fordel kan lugte og se maden, som bliver lavet.

Oplys først dine kontaktoplysninger, efterfølgende en beskrivelse af dit koncept og den type mad du kunne tænke dig at servere på Saltlageret.  Til sidst vælger du om du selv bygger dit køkken op, eller om vi skal

    DINE KONTAKTOPLYSNINGER

    Navn*

    CVR nummer (hvis du har et)

    E-mail*

    telefon*

    Adresse*

    Hjemmeside (hvis du har det)

    Postnummer*

    By*

    Street Food køkkenets navn*

    Angivelse af ejer- og ledelsesforhold i street Food køkkenet*

    BESKRIV DIT KONCEPT OG HVILKEN TYPE MAD DU VIL SERVERE

    STADEPLADSEN

    Fortæl os om du selv bygger køkkenet eller om vi skal*